Fisk er ikke bare fisk. For det første skal fisk være frisk, og hos Havnens Fiskehus i Vejle har vi den friskeste fisk fra dag til dag. Samtidig kan man ikke sige, at for eksempel laks, torsk og rødspætte har ret meget med hinanden at gøre, bortset fra at have et fællestræk ved at leve i vand. Men smagsoplevelsen er ganske forskellig og tilberedningsmulighederne er ligeledes mangeartede. Fisk skal både vælges og tilberedes efter sæson.
Vi tilbyder frisk fisk i høj kvalitet til enhver anledning
For at få det bedste udgangspunkt når fisken skal tilberedes, er det vigtigt, at fisken er helt friskfanget. Dette betyder, at de forskellige arter af fisk varierer henover året, som konsekvens af skiftende sæsoner. Hos Havnens Fiskehus i Vejle fører vi kun friske fisk, det vil sige fra dagens fangst på auktionen.
Henover året tilbyder vi således det hele, fra kulmule til victoriabars, fra hvilling til fjæsing, fra pigvar til sletvar, og så videre, og så videre. Også indenfor skaldyr er vi velassorterede, vi tilbyder også torskerogn og stenbiderrogn når sæsonen er til det.
Det kan hænde, at det ikke lige er tiden for friskfanget jomfruhummer, og hvad skal man så stille op? Ja, for det første er der ALTID friskfanget fisk i vores sortiment, så ofte vil man kunne blive fristet af andre slags fisk, vi har også massere af spændende fisk på frys i butikken.
Hvis dette ikke er tilfældet har vi et stort udvalg af hjemmerøget fisk og et hav af delikatesser. Vores kunder går ikke forgæves, i Havnens Fiskehus har vi altid gode sager at tilbyde.