Røget sild må nærmest kunne kaldes en institution i Danmark, og mon ikke mange danskere har prøvet at sætte tænderne i en varm, friskrøget og saftig sild på Bornholm? Røget sild er en klassiker, og den har også fundet sin traditionelle plads på et dansk frokostbord.
Men faktisk er der nærmest ingen grænser for, hvilke fisk man kan røge. Hos Havnens Fiskehus har vi et særdeles bredt udvalg af røgvarer indenfor både fisk og skaldyr. Ja, vi har også røgede rejer.
FÅ SUND MAD MED RØGET FISK
Som bekendt er det godt for helbredet at spise meget fisk og skaldyr, og dette udelukker bestemt ikke røgede fisk. Selvom man i princippet kan røge mange slags fisk, er det især de fede fisk, som egner sig til at blive røget.
Og fede fisk indeholder meget såkaldt Omega-3 fedtsyre, hvilket er særlig godt for hjertet og kredsløbet generelt.
Altså er det helt i top for både helbred og smag med røget ørred, røget makrel, røget sild, og så videre. Hos Havnens Fiskehus har vi det hele, og vi har også det rigtige tilbehør.